View unanswered posts | View active topics


Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
  
 Post subject: Avtech Channel 1 Display was changed
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 6:17 am 
Registered User

Joined: May 2014
Posts: 2

Offline
Hi to all,

Just wanna check with you guys, suddenly my camera 1 changed the display. How can I change back to the same size as channel 2, 3 and 4? I tried the Orginial size / Fit to screen icon but no use.

Please help.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post. Please sign-in or register to view or download.


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: Avtech Channel 1 Display was changed
PostPosted: Thu Nov 23, 2017 4:40 am 
Registered User

Joined: Nov 2017
Posts: 5

Offline
Have you tried to reset both camera and dvr ?


Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

It is currently Mon Dec 11, 2017 10:24 am

The contents of this webpage are copyright © 2003-2016 CCTVForum.com. All Rights Reserved.