View unanswered posts | View active topics


Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
  
 Post subject: Please help ! GV-1480 and 8.7.0
PostPosted: Sat Apr 08, 2017 6:02 pm 
Registered User

Joined: Apr 2017
Posts: 1

Offline
Hey all !! First post here !!! Looking for some help,

I have a GV-1480 and GV-NVR 8.7.0 software installed. I am only able to see cameras 1 to 8 and not 9 to 16. I do not have the video loss message on cameras 9 to 16 but the GeoVision's logo so it seems as they are disabled. Do you know how to enable cameras 9 to 16 ? I know my dongle and camera feeds are good as this setup worked with my GV-800 card. I looked everywhere for these settings and I did find a location with check marks where you can enable/disable them and cameras 1 to 16 were enabled however, cameras 9 to 16 were greyed out. Pease help and thank you !!


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: Please help ! GV-1480 and 8.7.0
PostPosted: Fri Apr 14, 2017 10:44 pm 
Registered User

Joined: Oct 2013
Posts: 267

Offline
one of the best things about Geovision, is there support.

Call or email them and they will help you out

http://www.usavisionsys.com/?page_id=120


Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

It is currently Sun Jul 23, 2017 1:37 pm

The contents of this webpage are copyright © 2003-2016 CCTVForum.com. All Rights Reserved.