View unanswered posts | View active topics


Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
  
 Post subject: AHD-H zoom camera module in regular PT(Z) unit?
PostPosted: Thu Feb 09, 2017 3:12 pm 
Registered User

Joined: Feb 2017
Posts: 26

Offline
I bought an AHD-H camera module and an AHD-H DVR. I already had a PT(Z) unit (PUMA6) without a camera.

-When I connect the DVR to the camera module (via a PCB board) without RS485 connection and with a BNC connection, the AHD-H image is fine and I can zoom too.
-When I connect the DVR to the PTZ unit, without RS485 and with BNC, I can't Pan & Tilt and I can't Zoom and I don't have any image.
-When I connect the DVR to the PTZ unit, with RS485 and without BNC, I can Pan & Tilt but I can't Zoom and I don't have any image.
-When I connect the DVR to the PTZ unit, with RS485 and BNC both, I can Pan & Tilt but I can't Zoom and I don't have a camera view. It is shown on the screen that the system tries to detect the type of camera and finally is mentioned "camera is unknown".


Is it possible to get an ADH-H camera module working on an regular PT(Z) unit? If so, any suggestions to make it happen?


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: AHD-H zoom camera module in regular PT(Z) unit?
PostPosted: Sat Mar 18, 2017 4:11 am 
Registered User

Joined: Feb 2017
Posts: 26

Offline
Anybody who knows if an AHD-H module block will work in and "old styled" PTZ unit?


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: AHD-H zoom camera module in regular PT(Z) unit?
PostPosted: Sat Apr 15, 2017 11:05 am 
Registered User

Joined: Feb 2017
Posts: 26

Offline
bubo wrote:
Anybody who knows if an AHD-H module block will work in and "old styled" PTZ unit?


Yes it will...just make sure you connect the ribbon cable in the right direction
#-o


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: AHD-H zoom camera module in regular PT(Z) unit?
PostPosted: Tue Apr 25, 2017 12:43 pm 
Registered User

Joined: Feb 2017
Posts: 26

Offline
bubo wrote:
bubo wrote:
Anybody who knows if an AHD-H module block will work in and "old styled" PTZ unit?


Yes it will...just make sure you connect the ribbon cable in the right direction
#-o


In addition to that I learned that connecting my H264.DVR with this AHD-H PTZ camera only gave the choice 1080P if .....on beforehand I connected another AHD-H camera with this 4 channel AHD-D DVR. I can't explain but it is good to know...


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: AHD-H zoom camera module in regular PT(Z) unit?
PostPosted: Sat Jun 10, 2017 12:39 am 
Registered User

Joined: Feb 2017
Posts: 26

Offline
bubo wrote:
bubo wrote:
bubo wrote:
Anybody who knows if an AHD-H module block will work in and "old styled" PTZ unit?


Yes it will...just make sure you connect the ribbon cable in the right direction
#-o


In addition to that I learned that connecting my H264.DVR with this AHD-H PTZ camera only gave the choice 1080P if .....on beforehand I connected another AHD-H camera with this 4 channel AHD-D DVR. I can't explain but it is good to know...


This week I learned that a ground loop was the reason far all the difficulties I had. At the moment the DVR, the PTZ and all the other camears were connected to one and the same power adapter, all the problems were solved! The PTZ works flawlessly and I have zero video and sound interference.


Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

It is currently Tue Dec 12, 2017 5:05 am

The contents of this webpage are copyright © 2003-2016 CCTVForum.com. All Rights Reserved.