Server upgrade postponed



View unanswered posts | View active topics


Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
  
 Post subject: PSS Software Help
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 8:30 am 
Registered User

Joined: Apr 2018
Posts: 5

Offline
My CCTV box is running the PSS V4.06 software.

I have this message on screen I don't know how to get rid of. I have attached a photo.

I was trying to set the PTZ camera up to show my car on the drive as the default place when there is a power cut. At the moment when the power goes off it defaults to the wall, not the driveway. WHen trying to reset this I have pressed something which gives the options close or enter and I cannot close the box.

The box only has the mouse attached, how do I remove the message and make it so the camera defaults to the driveway?>

Many thanks Matt


You do not have the required permissions to view the files attached to this post. Please sign-in or register to view or download.


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 11:39 am 
Registered User

Joined: Apr 2018
Posts: 2

Offline
Hi, i´ve installed SmartPss 2.02 and i have a problem with the time clip tool to cut a playback video. It only cuts 60 minutes, please help me. Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 3:12 pm 
User avatar
Integrator

Joined: Aug 2009
Posts: 8813

Offline
matthewarcher wrote:
My CCTV box is running the PSS V4.06 software.

I have this message on screen I don't know how to get rid of. I have attached a photo.

I was trying to set the PTZ camera up to show my car on the drive as the default place when there is a power cut. At the moment when the power goes off it defaults to the wall, not the driveway. WHen trying to reset this I have pressed something which gives the options close or enter and I cannot close the box.

The box only has the mouse attached, how do I remove the message and make it so the camera defaults to the driveway?>

Many thanks Matt




Hi. Are you also connected to a recorder ?

Is your camera analog HD or IP


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 6:17 pm 
User avatar
Integrator

Joined: Aug 2009
Posts: 8813

Offline
lozajo wrote:
Hi, i´ve installed SmartPss 2.02 and i have a problem with the time clip tool to cut a playback video. It only cuts 60 minutes, please help me. Thanks



Hi. Might of been better if you started your own post


Why do you want to clip more than an hour ??? That is not what clip is for.

Anything over half hour you should be doing a full time backup


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 7:51 pm 
Registered User

Joined: Apr 2018
Posts: 5

Offline
Hi, The cameras are analogue, I think. 720s and 420s It is on the PTZ the message. I tried to make it go to the driveway as dafault when the power cuts but have pressed something and now have this message I cannot remove.


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Sat Apr 14, 2018 6:04 am 
User avatar
Integrator

Joined: Aug 2009
Posts: 8813

Offline
matthewarcher wrote:
Hi, The cameras are analogue, I think. 720s and 420s It is on the PTZ the message. I tried to make it go to the driveway as dafault when the power cuts but have pressed something and now have this message I cannot remove.


Yes you said this in your first post

PSS V4.06 software Is something you load onto pc.

But still need to know if your also on recorder


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Sat Apr 14, 2018 8:28 pm 
Registered User

Joined: Apr 2018
Posts: 5

Offline
Yes it records on a 30 day loop. The name of the recorder is a QVIS


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Sat Apr 14, 2018 8:30 pm 
Registered User

Joined: Apr 2018
Posts: 5

Offline
I have managed to remove the writing by pressing a button on the recorder front, so now the annoying message has gone.

Now I just need to know how to set a default position.

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Sun Apr 15, 2018 4:05 am 
User avatar
Integrator

Joined: Aug 2009
Posts: 8813

Offline
Same way as you got shut of message

4 attempts just to find out what recorder


Right click screen ...... ptz control ..... on ptz box click advanced then click on second top right icon ... enter ptz menu


Top
 Profile  
Reply with quote  

  
 Post subject: Re: PSS Software Help
PostPosted: Sun Apr 15, 2018 6:34 am 
Registered User

Joined: Apr 2018
Posts: 5

Offline
I was asked twice if it recorded, not 4 attempts. How friendly. I bet you're one of the regulars who thinks they own the place because you answer the questions. Thanks for the help!


Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 10 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

It is currently Thu Sep 20, 2018 5:40 pm

The contents of this webpage are copyright © 2003-2016 CCTVForum.com. All Rights Reserved.