View unanswered posts | View active topics


Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  
 Post subject: Dahua Penta DVR/Camera issue
PostPosted: Wed May 10, 2017 1:12 pm 
User avatar
Registered User

Joined: May 2017
Posts: 2

Offline
Good afternoon!

Recently, I had upgraded from a "kit" Lorex system to one of those snazzy Dahua Pentabrid (X21A1E) DVRs, complete with Skyhawk hard drive. Over time, I have replaced some of the Lorex cameras with various other branded cameras (GW, Hikvision, etc.) All has gone well.

I recently purchased a Dahua camera with two array LEDs.
The issue I've been having is that whenever I go to view playback footage from that specific camera, the image is very dark and cuts in and out to the point where the video is useless. Eventually, the playback video just goes blank. However, when I go to view the live feed, the video is crisp, clear, and excellent as it should be.

At first I thought maybe the camera wasn't receiving enough power, but how am I able to view such a great picture on live feed but not able to see anything when I go to playback?

Appreciate anyone's insight!
Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

It is currently Tue Dec 12, 2017 10:54 am

The contents of this webpage are copyright © 2003-2016 CCTVForum.com. All Rights Reserved.