View unanswered posts | View active topics


Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  
 Post subject: Hik-Connect playback issues
PostPosted: Wed Feb 07, 2018 7:28 am 
Registered User

Joined: Feb 2018
Posts: 1

Offline
Hi,

I have a Hikvision system setup in my home comprising of:

1 × DS-7104NI-E1/4P NVR
2 × DS-2CD1341-I turret cameras

I have a problem with Hik-Connect playing back video from the NVR on my mobile devices. If i select a date and time to playback, it doesn't work correctly and skips to a time further down the timeline - see attached screencap video:

https://drive.google.com/open?id=1IExVerUSAc0qRru7-rxbNHKNAzQAkZJ7

This issue led me to enabling port forwarding (8000 & 554) on my router and adding the cameras manually to my phone (using IP) as a work-around. Unfortunately, although both live footage and playback footage work perfectly, this creates issues when trying to record clips on the phone - the videos just don't work. However, if i re-enable Hik-Connect and use the (broken) playback function and record a clip on my phone, it works perfectly fine.

If anybody can point me in the right direction to do either of the below, your help would be much appreciated.

    Get Hik-Connect working correctly
    Get the IP version working correctly

Cheers

Phil


Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

It is currently Wed Jul 18, 2018 1:19 pm

The contents of this webpage are copyright © 2003-2016 CCTVForum.com. All Rights Reserved.