Jump to content

scottransell

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. scottransell

    Hikvision cameras on I phone

    I am having a issue with my Hikvision system. I have a Hikvision NVR and thirteen Hikvision cameras hooked up and all working great. When I am at home I can use my I phone to view remotely through the wifi with out a problem. The issue I have is when I go away from the house I can't see anything the cameras time out. I have installed all the proper port forwarding numbers to access them remotely but still when using iVMS-4500 other then in the house off the wifi it doesn't work. Before I was using EZ camera view before and had no issues with that but something changed and I lost all of it. I know there is something blocking it but not sure what. I have put the four numbers in my ISP as well as my router. I read something about scanning something on my NVR which I have seen a bar code for this so was wondering is this something I need to do or is there something I am missing to view my cameras outside of my place away from the wifi
  2. scottransell

    Hikvision iVMS-4500 issue

    I'm sure someone has brought this up before but don't seam to be able to find this problem. I have twelve hikvision DS-2CD2032-1 CAMERAS AS WELL AS A DS-7616NI-E2 NVR one of the problems I am having is I can get the cameras and NVR on my I phone 6 with wifi but the minute I leave my house I can't get nothing. If I go to someones house it times out. I have it port forward with everything I need but still have this issue. Also second problem is using DNNS with hikvision when I log onto it I only get one camera. I have deleted this NVR and installed it but the serial number I put into changes to a different number then what I put in to the line. Anyone have this problem I am not the best at computers but have some knowledge of most stuff. any help would be really appreciated here thanks
×