Jump to content
mk520

Help... Pico Problem...

Recommended Posts

Hi everybody,

 

Have you all got this problem "The security key not found" happen?

 

Recently I hape install 2 piece pico card in a new pc. This problem have come out. Before that this 2 piece pico card is installed in old P4 PC. Is operate and no problem.

 

New PC Spec.:

Pentium Dual Core T2xxx @ 2.0GHz

1GB DDR2 667

MSI P35 intel Chipset with solid cap capasitor

128MB GeForce 6600LE ECS PCI-E

80GB Hardisk & 250GB Hardisk

 

What problem have happen? I'm trying many times install & uninstall the driver & software for pico.

 

I hope everybody can help me solve this problem as soon as possible...

 

Thanks..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi everybody,

 

Have you all got this problem "The security key not found" happen?

 

Recently I hape install 2 piece pico card in a new pc. This problem have come out. Before that this 2 piece pico card is installed in old P4 PC. Is operate and no problem.

 

 

What problem have happen? I'm trying many times install & uninstall the driver & software for pico.

 

I hope everybody can help me solve this problem as soon as possible...

 

Thanks..

-------------------------------------------------------

If your Pico Card has 14 pin IC in IC socket

remove from socket and clean contacts

used to help me many times

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your Pico Card has 14 pin IC in IC socket

remove from socket and clean contacts

used to help me many times

------------------------------------------------------------------

Still have this problem come out....

Help... got any hero can help me...??????????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×